Sorsapuiston silakat

Sorsapuiston silakoiden on hyvä maustua jääkaapissa muutama päivä.

7.10.2010 11:19
Määrä6 annosta
Valmistusaika30 min + marinointiaika 2-3 vrk
Energia180 kcal

Ainekset

  • 500 g

    silakkafileitä

  • 1 l

    vettä

  • 1,5 rkl

    suolaa

  • 1 dl

    väkiviinaetikkaa

  • SINAPPIKASTIKE :

  • 1 rkl

    sinappia

  • 3 rkl

    sokeria

  • 1/2 rkl

    suolaa

  • 1/2 tl

    rouhittua valkopippuria

  • 3 rkl

    valkoviinietikkaa

  • 1/2 dl

    vettä

  • 1 dl

    öljyä

  • runsaasta

    hienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

  1. Irrota fileistä nahka. Sekoita etikkaliemi ja kaada fileille. Pidä jääkaapissa vähintään pari tuntia tai yön yli.

  2. Valmista sinappikastike. Sekoita sinappi, sokeri, suola, pippuri, etikka ja vesi. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Sauvasekoitin on hyvä apuväline.

  3. Valuta silakkafileet. Pane fileet, tilli ja kastike kerroksittain astiaan. Anna maustua kylmässä 2-3 vuorokautta. Nauti perunoiden, ruisleivän ja oluen kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit