Punajuurisilakat

Punajuurisilakat sopivat perunoiden kanssa.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 290 kcal / annos

Ainekset

1/2 dl
oliiviöljyä
1
punajuuri raastettuna
1
sipuli hienonnettuna
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1/2 dl
omenamehua
2 rkl
punaviinietikkaa
2 tl
hunajaa
2 rkl
kapriksia
öljyä uunivuoan voiteluun
500 g
silakoita fileenä

Valmistusohjeet

  1. Voitele uunivuoka öljyllä. Mausta silakkafileet suolalla. Kääri rulliksi nahkapuoli ylöspäin ja laita voideltuun uunivuokaan.
    Kuullota voissa punajuuri ja sipulit. Lisää loput aineet ja kiehauta. Kaada liemi silakkarullien päälle.
  2. Laita 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä perunoiden ja ruisleivän kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää