Punajuurisilakat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punajuurisilakat

Punajuurisilakat sopivat perunoiden kanssa.

7.10.2010 11:31
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia290 kcal / annos

Ainekset

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

  • 1

    punajuuri raastettuna

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1/2 dl

    omenamehua

  • 2 rkl

    punaviinietikkaa

  • 2 tl

    hunajaa

  • 2 rkl

    kapriksia

  • öljyä uunivuoan voiteluun

  • 500 g

    silakoita fileenä

Valmistusohjeet

  1. Voitele uunivuoka öljyllä. Mausta silakkafileet suolalla. Kääri rulliksi nahkapuoli ylöspäin ja laita voideltuun uunivuokaan. Kuullota voissa punajuuri ja sipulit. Lisää loput aineet ja kiehauta. Kaada liemi silakkarullien päälle.

  2. Laita 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä perunoiden ja ruisleivän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit