Sienilasagne raaoista vihanneksista - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sienilasagne raaoista vihanneksista

Kokeile tätä herkullista raakaruokaa: sienilasagne raaoista vihanneksista.

11.10.2010 11:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia314 kcal/annos

Ainekset

  • <b>Kastike:</b>

  • 150 g

    pinjansiemeniä

  • noin 12

    aurinkokuivattua tomaattia (ilman öljyä)

  • 2

    kourallista tuoreita yrttejä esim. basilikaa

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • mustapippuria

  • suolaa

  • vettä sen verran kuin tarve vaatii

  • <b>Lasagne:</b>

  • 2 isoa

    kesäkurpitsaa siivutettuna ohuiksi siivuiksi esim. juustohöylällä

  • 250 g

    tuoreita sieniä ohueksi siivutettuna

  • 2

    punasipulia hienonnettuna

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • mustapippuria

  • suolaa

  • nippu tuoreita yrttejä hienonnettuna

  • 100 g

    babypinaatinlehtiä

  • koristeeksi versoja ja ituja

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tahnaksi, lisää vettä sen verran, että kastikkeesta tulee juoksevaa.

  2. Siivuta kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi siivuiksi esim. juustohöylällä. Siivuta sienet ja hienonna sipuli. Sekoita sienet ja sipuli keskenään. Purista päälle sitruunamehua ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki.

  3. Kokoa lasagnet neljään annosvuokaan laittamalla vuorotellen kerroksittain kesäkurpitsasiivuja, pinaatinlehtiä, kastiketta ja sienisipuliseosta. Koristele annokset tuoreilla versoilla, iduilla ja tomaatilla. Voit halutessasi nostaa vuoat 45-asteiseen uuniin vähäksi aikaa tai tarjota aivan kylmänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit