Sienilasagne raaoista vihanneksista

Kokeile tätä herkullista raakaruokaa: sienilasagne raaoista vihanneksista.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 314 kcal/annos

Ainekset

Kastike:
150 g
pinjansiemeniä
noin 12
aurinkokuivattua tomaattia (ilman öljyä)
2
kourallista tuoreita yrttejä esim. basilikaa
2
valkosipulinkynttä
mustapippuria
suolaa
vettä sen verran kuin tarve vaatii
Lasagne:
2 isoa
kesäkurpitsaa siivutettuna ohuiksi siivuiksi esim. juustohöylällä
250 g
tuoreita sieniä ohueksi siivutettuna
2
punasipulia hienonnettuna
2 rkl
sitruunamehua
mustapippuria
suolaa
nippu tuoreita yrttejä hienonnettuna
100 g
babypinaatinlehtiä
koristeeksi versoja ja ituja

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tahnaksi, lisää vettä sen verran, että kastikkeesta tulee juoksevaa.
  2. Siivuta kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi siivuiksi esim.
    juustohöylällä. Siivuta sienet ja hienonna sipuli. Sekoita sienet ja sipuli keskenään. Purista päälle sitruunamehua ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki.
  3. Kokoa lasagnet neljään annosvuokaan laittamalla vuorotellen kerroksittain kesäkurpitsasiivuja, pinaatinlehtiä, kastiketta ja sienisipuliseosta. Koristele annokset tuoreilla versoilla, iduilla ja tomaatilla.

    Voit halutessasi nostaa vuoat 45-asteiseen uuniin vähäksi aikaa tai tarjota aivan kylmänä.

Kommentit

    Näytä lisää