Ainekset
1 rkl
öljyä
400 g
paistijauhelihaa
1
sipuli hienonnettuna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl
tomaattisosetta
1 dl
vettä
suolaa
1/2 tl
chiliä
vastajauhettua mustapippuria
1 dl
ranskankermaa
kerä rapeaa salaattia
4
suurta lettua (kts. lettutaikinaohje Ruokalan arkistosta)
Valmistusohjeet
Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista siinä jauheliha. Lisää sipulit, tomaattisose, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää ranskankerma ja tarkista maku.
Levitä letun päälle kerros täytettä. Laita salaatinlehtiä täytteen päälle ja kääri rullalle. Leikkaa viistosti kahtia ja laita salaattipedin päälle lautasille. Nauti lämpimänä.