Jauhelihatäyte letuille - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauhelihatäyte letuille

Tarjoile jauhelihatäytteiset letut salaattipediltä.

20.10.2010 7:53
Määrä6 annosta
Valmistusaika30 min
Energia178 kcal / annos

Ainekset

  • 1 rkl

    öljyä

  • 400 g

    paistijauhelihaa

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 rkl

    tomaattisosetta

  • 1 dl

    vettä

  • suolaa

  • 1/2 tl

    chiliä

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1 dl

    ranskankermaa

  • kerä rapeaa salaattia

  • 4

    suurta lettua (kts. lettutaikinaohje Ruokalan arkistosta)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista siinä jauheliha. Lisää sipulit, tomaattisose, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää ranskankerma ja tarkista maku.

  2. Levitä letun päälle kerros täytettä. Laita salaatinlehtiä täytteen päälle ja kääri rullalle. Leikkaa viistosti kahtia ja laita salaattipedin päälle lautasille. Nauti lämpimänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit