Jauhelihatäyte letuille

Tarjoile jauhelihatäytteiset letut salaattipediltä.
  • 30 min
  • 6 annosta
  • 178 kcal / annos

Ainekset

1 rkl
öljyä
400 g
paistijauhelihaa
1
sipuli hienonnettuna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl
tomaattisosetta
1 dl
vettä
suolaa
1/2 tl
chiliä
vastajauhettua mustapippuria
1 dl
ranskankermaa
kerä rapeaa salaattia
4
suurta lettua (kts. lettutaikinaohje Ruokalan arkistosta)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista siinä jauheliha. Lisää sipulit, tomaattisose, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää ranskankerma ja tarkista maku.
  2. Levitä letun päälle kerros täytettä. Laita salaatinlehtiä täytteen päälle ja kääri rullalle. Leikkaa viistosti kahtia ja laita salaattipedin päälle lautasille. Nauti lämpimänä.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit