Uunimakkara

Kirsikkatomaatit ja sinihomejuusto tekevät uunimakkarasta juhlaruokaa.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 736 kcal / annos

Ainekset

1 pkt
HK:n sinistä lenkkimakkaraa
1
punasipuli
2 rkl
öljyä
250 g
kirsikkatomaatteja
3 tl
yrttiseosta
10
vihreää oliivia
200 g
sinihomejuustoa
tarjolle perunamuusia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa makkarat neljään osaan pitkittäin. Nosta voideltuun uunivuokaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  2. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä. Kuutioi kirsikkatomaatit ja lisää ne pannulle. Lisää yrttiseos ja hienonnetut oliivit.

  3. Lusikoi täytettä makkaroiden päälle. Ripottele vielä sinihomejuustoa kuorrutukseksi makkaran päälle.

    Paista uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää