Makkaravartaat ja täytetyt tomaatit

Käytä makkaravartaissa rohkeasti erilaisia makkaroita.
  • 1 h
  • 4 annosta
  • 870 kcal / annos

Ainekset

8 isoa
tomaattia
Täyte:
1 1/2 dl
täysjyväohraa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
10
aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl
öljyä
100 g
paahdettuja pinjansiemeniä
10
kivetöntä kalamataoliivia
nippu basilikaa
suolaa
pippuria
1 dl
raastettua parmesaanijuustoa
Lisäksi vartaaseen:
n. 600 g
erilaisia makkaroita
pieniä luumutomaatteja

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa tomaateista pieni osa yläosasta pois. Poista kostea
    sisus. Säästä se esimerkiksi pastakastiketta varten.
  2. Valmista täyte. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan ja siivilöi ylimääräinen vesi pois.

    Hienonna sipuli, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuullota niitä hetki öljyssä. Paahda pinjansiemenet.
    Hienonna oliivit ja basilika. Raasta parmesaani. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja täytä tomaatit.
  3. Paista tomaatteja 200 asteessa noin 15 minuuttia.

    Leikkaa makkaroista paloja ja työnnä ne vartaisiin miniluumutomaattien kanssa. Grillaa vartaat ja tarjoile
    tomaattien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää