Turkinpippurijäädyke

Tuju turkinpippurijäädyke räjäyttää tajunnan.
  • 10 min + jäädytysaika
  • 6 annosta

Ainekset

2 1/2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta vaahdotettuna
200 g
vaniljatuorejuustoa
1/2 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 l
vaniljakermajäätelöä
1 pss
eli 150 g Tyrkisk Peber Crush -karamellirouhetta (Fazer)
tarjoiluun tuoreita karpaloita

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää joukkoon vaniljatuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa joukkoon paloiteltu vaniljajäätelö. Vatkaa lopuksi joukkoon pussillinen karamellirouhetta.
  2. Kaada jäädykeaines pakastuksen kestävään vuokaan tai pieniin vuokiin. Pakasta muutaman tunnin ajan ja tarjoile karpaloiden kanssa.

    Astioiksi soveltuvat hyvin silikoniset vuoat, joista jäädykkeen saa helposti irti. Näin jäädyke saadaan kauniisti esille tarjoiluastialle.

Kommentit

    Näytä lisää