Turkinpippurijäädyke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Turkinpippurijäädyke

Tuju turkinpippurijäädyke räjäyttää tajunnan.

11.11.2010 13:36
Määrä6 annosta
Valmistusaika10 min + jäädytysaika

Ainekset

  • 2 1/2 dl

    vaahtoutuvaa vaniljakastiketta vaahdotettuna

  • 200 g

    vaniljatuorejuustoa

  • 1/2 dl

    tomusokeria

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 1 l

    vaniljakermajäätelöä

  • 1 pss

    eli 150 g Tyrkisk Peber Crush -karamellirouhetta (Fazer)

  • tarjoiluun tuoreita karpaloita

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää joukkoon vaniljatuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa joukkoon paloiteltu vaniljajäätelö. Vatkaa lopuksi joukkoon pussillinen karamellirouhetta.

  2. Kaada jäädykeaines pakastuksen kestävään vuokaan tai pieniin vuokiin. Pakasta muutaman tunnin ajan ja tarjoile karpaloiden kanssa. Astioiksi soveltuvat hyvin silikoniset vuoat, joista jäädykkeen saa helposti irti. Näin jäädyke saadaan kauniisti esille tarjoiluastialle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit