Makkara-pot-au-feu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkara-pot-au-feu

Käytä rohkeasti erilaisia makkaroita tähän herkkuun.

17.11.2010 14:32
Määrä4 annosta
Valmistusaika60 min
Energia490 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    mausteisia makkaroita oman maun mukaan

  • 1 rkl

    öljyä

  • <b>Liemi:</b>

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2

    punasipulia lohkoina

  • 1/2 tl

    korianterinsiemeniä hienonnettuna

  • 1/2 tl

    timjamia

  • ripaus chiliä

  • suolaa

  • pala lanttua kuutioina

  • 1

    porkkana kuutioina

  • 6

    valkosipulinkynttä viipaleina

  • 6

    perunaa lohkoina

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 4 dl

    kasvislientä tai vettä

  • 1 dl

    punaviiniä

  • 1 dl

    hienonnettua persiljaa tai erilaisia yrttejä

  • <b>Kastike:</b>

  • 2 dl

    ranskankermaa

  • 1/2 dl

    hienonnettua baslikaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1/2 tl

    chilijauhetta

  • suolaa

  • ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipulit ja mausteet öljyssä. Sekoita joukkoon kasvikset ja kuullota 5 minuuttia. Sekoita tomaattipyree joukkoon ja kiehauta. Lisää kasvisliemi tai vesi ja punaviini. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

  2. Puolita makkarat ja tee niiden päälle ristikkäisviiltoja. Kuumenna öljy paistinpannulla, ja ruskista makkarat. Nosta makkarat kasvispadan joukkoon ja kiehauta. Lisää yrtit pataan juuri ennen tarjoilua.

  3. Valmista kastike hienontamalla ainekset sauvasekoittimella. Tarjoile pata kastikkeen sekä leivän kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit