Makkara-pot-au-feu

Käytä rohkeasti erilaisia makkaroita tähän herkkuun.
  • 60 min
  • 4 annosta
  • 490 kcal / annos

Ainekset

400 g
mausteisia makkaroita oman maun mukaan
1 rkl
öljyä
Liemi:
2 rkl
öljyä
2
punasipulia lohkoina
1/2 tl
korianterinsiemeniä hienonnettuna
1/2 tl
timjamia
ripaus chiliä
suolaa
pala lanttua kuutioina
1
porkkana kuutioina
6
valkosipulinkynttä viipaleina
6
perunaa lohkoina
2 rkl
tomaattipyreetä
4 dl
kasvislientä tai vettä
1 dl
punaviiniä
1 dl
hienonnettua persiljaa tai erilaisia yrttejä
Kastike:
2 dl
ranskankermaa
1/2 dl
hienonnettua baslikaa
vastajauhettua mustapippuria
1/2 tl
chilijauhetta
suolaa
ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipulit ja mausteet öljyssä. Sekoita joukkoon kasvikset ja kuullota 5 minuuttia.

    Sekoita tomaattipyree joukkoon ja kiehauta. Lisää kasvisliemi tai vesi ja punaviini. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  2. Puolita makkarat ja tee niiden päälle ristikkäisviiltoja. Kuumenna öljy paistinpannulla, ja ruskista makkarat. Nosta makkarat kasvispadan joukkoon ja kiehauta. Lisää yrtit pataan juuri ennen tarjoilua.
  3. Valmista kastike hienontamalla ainekset sauvasekoittimella.
    Tarjoile pata kastikkeen sekä leivän kera.

Kommentit

    Näytä lisää