Makkaratournedos

Lauantaimakkarasta syntyy näin upea annos pienellä valmistelulla.
  • 50 min
  • 4 annosta
  • 470 kcal / annos

Ainekset

4
paksua lauantaimakkarasiivua
100 g
pekonia viipaleina
Kuorrutus:
1
tomaatti kuutioina
1
pieni punasipuli hienonnettuna
1 rkl
vahvaa sinappia
1 dl
juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Koristeluun:
rucolanlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuorrutusainekset. Kiedo makkarasiivujen ympärille reilusti pekonia ja kiinnitä cocktailtikuilla.

    Ruskista makkaratournedot kuumalla pannulla joka puolelta kauniin ruskeiksi. Nosta uuninkestävälle vadille. Lusikoi kuorrutus päälle.
  2. Gratinoi uunissa 220 asteen lämmössä, kunnes pinta on ruskistunut.

    Tarjoa paistetut makkarat löysän perunamuusin kanssa. Koristele annokset rucolanlehdillä ja yrttiöljyllä.
  3. Valmista yrttiöljy hienontamalla kourallinen basilikanlehtiä ja vähän öljyä sauvasekoittimella. Mausta suolalla. Tipota yrttiöljyä annosten ympärille.

Kommentit

    Näytä lisää