Reseptit
Tomaatti-vuohenjuustopiiras

Tomaatti-vuohenjuustopiiras
Vuohenjuusto on yksi provencelaisten ylpeydenaiheista. Tämä on tomaatti-vuohenjuustopiiras on todella herkullinen.
- 4 annosta
Ainekset
- 250 g
- lehtitaikinalevyjä
- 2 rkl
- oliiviöljyä
- 1
- sipuli silputtuna
- 1
- valkosipulinkynsi silputtuna
- 2
- kananmunaa
- 1 dl
- ranskankermaa
- 2 rkl
- basilikaa silputtuna
- suolaa
- mustapippuria
- 150 g
- vuohenjuustoa viipaleina
- 2
- isoa kypsää tomaattia viipaleina
Valmistusohjeet
- Vuohenjuusto on yksi provencelaisten ylpeydenaiheista. Ohjeessa voit käyttää oman maun mukaan miedompaa tai vahvempaa vuohenjuustoa, kuitenkin ns. pehmeää vuohenjuustoa.
- Kauli taikina levyksi ja vuoraa sillä voideltu uunivuoka.
Hauduta sipuli ja valkosipuli kypsäksi oliiviöljyssä. Ota lämmöltä ja sekoita joukkoon kevyesti vatkattu muna ja ranskankerma. Mausta basilikasilpulla, suolalla ja pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos uunivuokaan. - Levitä päälle vuohenjuusto ja tomaattiviipaleet. Pirskota päälle hieman oliiviöljyä. Paista uunin keskilämmöllä 200 asteessa noin 40 minuuttia.
- kasvis
- Alkuruoka
- pikkuruoka
- Suolainen leivonnainen
- brunssi
- Iltapala
- Leivonta
- piirakka
- Välipala
- juusto
- Kesäjuhlat
- Kodin juhlat
- uusivuosi
- Ylioppilasjuhlat
- ranskalainen ruoka
- suolainen piirakka
- Vihannekset
- Valmistujaiset
- Kerma
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää