Ainekset
3
munaa
3 dl
tomusokeria
200 g
suklaata
200 g
pehmeää huoneenlämpöistä voita
3 dl
tummaa kaakaojauhetta
3 dl
kuohukermaa vaahdotettuna
koristeluun:
vihreitä kuulia puolikkaina
macadamiapähkinöitä
granaattiomenan siemeniä
tuoreita viikunoita
Valmistusohjeet
Vatkaa munat ja tomusokeri vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa.
Vatkaa voi ja kaakaojauhe vaahdoksi ja lisää sulatettu suklaa. Sekoita voi-suklaavaahtoon munavaahto ja siihen kermavaahto.
Vuoraa pitkä vuoka kelmulla ja kaada seos vuokaan. Peitä vuoka tiiviisti kelmulla ja anna kovettua seuraavaan päivään.
Kumoa vuoka vadille ja anna lämmetä puolisen tuntia. Koristele markiisi ja nauti sen syntisen hyvästä mausta. Markiisi sopii hyvin myös pakastettavaksi.