Täytetyt suklaapikkuleivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt suklaapikkuleivät

Näihin suklaapikkuleipiin iskee himo. Tee kerralla isompi satsi!

26.11.2010 9:08
Määrän. 30 pikkuleipää

Ainekset

  • 150 g

    mantelimassaa

  • 3 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    perunajauhoja

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • 1/2 dl

    tummaa kaakaojauhetta

  • 200 g

    voita

  • 1 dl

    sokeria

  • 1

    kananmuna

  • <b>Täyte:</b>

  • 200 g

    suklaata

  • 4 rkl

    appelsiinimarmeladia

  • 150 g

    Wiener nougat crush -mantelikrokanttia

Valmistusohjeet

  1. Raasta mantelimassa. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota mantelimassa, pehmeä voi ja sokeri vatkaimella. Lisää muna hyvin vatkaten joukkoon. Lisää kuivat ainekset siivilän läpi seuloen ja sekoita taikina. Jos taikina on kovin pehmeä, anna sen kovettua hetki jääkaapissa.

  2. Lusikoi taikina pursottimeen ja pursota leivinpaperilla peitetylle pellille pieniä taikinakukkasia. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä tasaisella alustalla.

  3. Sulata suklaa. Lisää joukkoon muut täyteainekset paitsi Wiener nougat crush -mantelikrokantti. Voitele kahden pikkuleivän tasaiset puolet täyttellä. Upota toinen puoli Wiener nougat crush -mantelikrokanttiin ja kiinnitä puolet toisiinsa. Anna jähmettyä. Valmista kaikki pikkuleivät samalla tavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit