Neljäntuulen porosalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Neljäntuulen porosalaatti

Neljäntuulen porosalaatissa maistuvat pohjoisen Suomen selkeät ja raikkaat maut.

1.12.2010 8:55
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia495 kcal / annos

Ainekset

  • 220 g

    leipäjuusto

  • 100 g

    kylmäsavuporoa siivuina

  • 2 dl

    kurkkua suikaleina

  • 1 dl

    kevätsipulia hienonnettuna

  • 1 dl

    lakkoja

  • 1

    ruukku auringonkukanversoja

  • <b>Kastike:</b>

  • 1 dl

    öljyä

  • 3 rkl

    balsamicoetikkaa

  • 1 rkl

    hunajaa

  • 2 tl

    raastettua piparjuurta

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 3 rkl

    hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kastikeainekset. Leikkaa leipäjuusto neljään osaan. Laita juustopalat vadille tai neljälle lautaselle. Kokoa salaattiainekset kauniisti asetellen leipäjuuston päälle. Valuta kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit