Neljäntuulen porosalaatti

Neljäntuulen porosalaatissa maistuvat pohjoisen Suomen selkeät ja raikkaat maut.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 495 kcal / annos

Ainekset

220 g
leipäjuusto
100 g
kylmäsavuporoa siivuina
2 dl
kurkkua suikaleina
1 dl
kevätsipulia hienonnettuna
1 dl
lakkoja
1
ruukku auringonkukanversoja
Kastike:
1 dl
öljyä
3 rkl
balsamicoetikkaa
1 rkl
hunajaa
2 tl
raastettua piparjuurta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
3 rkl
hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kastikeainekset. Leikkaa leipäjuusto neljään osaan. Laita juustopalat vadille tai neljälle lautaselle. Kokoa salaattiainekset kauniisti asetellen leipäjuuston päälle.
    Valuta kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää