Sahrami-piparikranssi

Sahrami-piparikranssi maistuu glögin kanssa.
  • 2 t.
  • 20 annosta
  • 190 kcal / annos

Ainekset

1/2 annosta
sahramipullataikinaa (katso resepti hakusanalla sahrami-rusinapulla)
250 g
valmista piparkakkutaikinaa
voiteluun:
1
kananmuna
pinnalle:
tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. Kauli kohonnut taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
    Kauli pullalevyn päälle pehmeäksi sulanut piparkakkutaikina,
    ohueksi ja yhtä suureksi levyksi kuin pullataikina.

  2. Leikkaa taikina kolmeen yhtä leveään kaistaleeseen.
    Letitä kaistaleet, ja nosta letti pellille kaarevaan muotoon taivutettuna kohoamaan. Kohota kaksinkertaiseksi.

  3. Voitele hyvin kohonnut kranssi munalla.

    Paista 200 asteessa uunin alatasolla 20-25 minuuttia.
    Siivilöi jäähtyneen kranssin päälle tomusokeria.

Kommentit

    Näytä lisää