Reseptit

Mantelikrokantti

Makea ja rapea mantelikrokantti maistuu aivan Daimille. Itse tehtynä se on kuitenkin paljon parempaa, kuin valmiina ostettuna.
  • 3 t.
  • n. 40 palaa
  • 137 kcal / pala

Ainekset

150 g
voita
3 dl
sokeria
1 dl
vaaleaa siirappia
3 dl
mantelirouhetta tai lastuja
kuorrutus:
300 g
maitosuklaata

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi kattilassa. Mittaa joukkoon sokeri, siirappi ja
    mantelirouhe. Keitä seosta noin 10 minuuttia koko ajan sekoittaen.

    Varo polttamasta pohjaan.
  2. Levitä massa leivinpaperille pellille. Nosta kylmään jäähtymään. Kun massa on jähmettynyt, sulata suklaa vesihauteessa ja levitä kovettuneen massan päälle.

    Nosta takaisin kylmään, kunnes suklaa on kovettunut.

    Leikkaa paloiksi.

Kommentit

    Näytä lisää