Punajuuri-spelttipaistos

Koristele punajuuripaistosta paahdetuilla pinjansiemenillä.
  • 2 t
  • 4
  • 482 kcal / annos

Ainekset

200 g
pieniä punajuuria
2 rkl
öljyä
2 dl
spelttihelmiä
1
sipuli hienonnettuna
3 tl
hienonnettua inkivääriä
ripaus chiliä
2 dl
kookoskermaa
suolaa
hunajaa
pinnalle:
1 dl
paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Keitä punajuuret kypsiksi suolalla maustetussa
    vedessä. Kuori ja viipaloi punajuuret.

  2. Kuullota spelttihelmet öljyssä, lisää sipulit, inkivääri ja chili. Lisää kookoskerma ja sekoita joukkoon suola sekä hunaja.

    Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Sekoita
    välillä ja keitä kunnes spelttihelmet ovat kypsiä. Sekoita
    joukkoon punajuuriviipaleet ja kiehauta.

  3. Viimeistele ruoka paahdetuilla pinjansiemenillä. Nauti
    lisukkeena tai kasvisruokana.

Kommentit

    Näytä lisää