Inkiväärisilli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Inkiväärisilli

Inkiväärisilli maistuu parhaalta, kun se on saanut kunnolla maustua.

21.12.2010 13:47
Määrä8 annosta
Valmistusaika1 vrk
Energia105 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    sillifileetä

  • 1-2

    porkkanaa

  • 1-2

    punasipulia

  • noin 20 g

    tuoretta inkivääriä

  • <b>Liemi:</b>

  • 1 dl

    väkiviinaetikkaa

  • 1 1/2 dl

    vettä

  • 2 dl

    sokeria

  • 5

    mausteneilikkaa

  • 1-2

    laakerinlehteä

  • 10

    maustepippuria

  • 10

    valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin liemi. Mittaa ainekset kattilaan ja kiehauta. Anna jäähtyä. Viipaloi sillifileet. Kuori ja viipaloi porkkana ja punasipuli sekä inkivääri.

  2. Asettele ainekset kerroksittain lasitölkkiin ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin vuorokauden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit