Inkiväärisilli

Inkiväärisilli maistuu parhaalta, kun se on saanut kunnolla maustua.
  • 1 vrk
  • 8 annosta
  • 105 kcal / annos

Ainekset

400 g
sillifileetä
1-2
porkkanaa
1-2
punasipulia
noin 20 g
tuoretta inkivääriä
Liemi:
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 1/2 dl
vettä
2 dl
sokeria
5
mausteneilikkaa
1-2
laakerinlehteä
10
maustepippuria
10
valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin liemi. Mittaa ainekset kattilaan ja kiehauta. Anna jäähtyä. Viipaloi sillifileet. Kuori ja viipaloi porkkana ja punasipuli sekä inkivääri.
  2. Asettele ainekset kerroksittain lasitölkkiin ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin vuorokauden ajan.

Kommentit

    Näytä lisää