Voitaikinakierteet

Nämä voitaikinakierteet syntyvät nopeasti.
  • 1 t.
  • 4 levystä tulee noin 32 kiekkoa
  • 1: 75 kcal/kpl 2: 19 kcal/kpl t. 3:32 kcal/kpl

Ainekset

yksi täyte riittää neljään levyyn
4 levystä tulee noin 32 kiekkoa
4
valmista voitaikinalevyä ( 100g / kpl)
Täyte 1:
200 g
gorgonzolajuustoa
1
kypsä päärynä pilkottuna pieniksi paloiksi
Täyte 2:
8
aurinkokuivattua tomaattia öljyssä hienonnettuna
200 g
ricottajuustoa
150 g
pakastepinaatttia (kaikki ylimääräinen neste puristettu pois)
mustapippuria
suolaa
Täyte 3:
100 g
marsipaania raastettuna hienoksi
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
100 g
marjahilloa esim. vadelma tai kirsikka
koristeluun tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. Ota levyt huoneenlämpöön sulamaan. Kauli niitä vähän ohuemmaksi sekä pituus-, että leveyssuunnassa.

    Sekoita täytteiden aineet keskenään. Levitä ohuelti täytettä levyn päälle. Kääri tiukalle rullalle ja leikkaa noin 1 ½ cm paksuisiin kiekkoihin.
  2. Nosta kiekot leivinpaperin päälle pellille ja voitele munalla. Paista kiekkoja 225 asteessa noin 10 min, tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Kommentit

    Näytä lisää