Voitaikinakierteet

Nämä voitaikinakierteet syntyvät nopeasti.

23.12.2010 8:23
Määrä4 levystä tulee noin 32 kiekkoa
Valmistusaika1 t.
Energia1: 75 kcal/kpl 2: 19 kcal/kpl t. 3:32 kcal/kpl

Ainekset

  • yksi täyte riittää neljään levyyn

  • 4 levystä tulee noin 32 kiekkoa

  • 4

    valmista voitaikinalevyä ( 100g / kpl)

  • <b>Täyte 1:</b>

  • 200 g

    gorgonzolajuustoa

  • 1

    kypsä päärynä pilkottuna pieniksi paloiksi

  • <b>Täyte 2:</b>

  • 8

    aurinkokuivattua tomaattia öljyssä hienonnettuna

  • 200 g

    ricottajuustoa

  • 150 g

    pakastepinaatttia (kaikki ylimääräinen neste puristettu pois)

  • mustapippuria

  • suolaa

  • <b>Täyte 3:</b>

  • 100 g

    marsipaania raastettuna hienoksi

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 100 g

    marjahilloa esim. vadelma tai kirsikka

  • koristeluun tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. Ota levyt huoneenlämpöön sulamaan. Kauli niitä vähän ohuemmaksi sekä pituus-, että leveyssuunnassa. Sekoita täytteiden aineet keskenään. Levitä ohuelti täytettä levyn päälle. Kääri tiukalle rullalle ja leikkaa noin 1 ½ cm paksuisiin kiekkoihin.

  2. Nosta kiekot leivinpaperin päälle pellille ja voitele munalla. Paista kiekkoja 225 asteessa noin 10 min, tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit