Anjovis-piparjuurisilakat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Anjovis-piparjuurisilakat

Anjovis-piparjuurisilakat maistuvat suolaisen nälkään.

23.12.2010 8:54
Määrä10 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia175 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    silakkafileitä

  • suolaa

  • 1 tl

    jauhettua maustepippuria

  • 1/2 dl

    hienonnettua tilliä

  • 1

    rasia anjovisfileitä

  • Piparjuurikerma:

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 2 rkl

    raastettua piparjuurta

  • suolaa

  • 1 rkl

    anjovislientä

  • vuoan voiteluun voita

Valmistusohjeet

  1. Levitä silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa, maustepippuria ja hienonnettua tilliä. Leikkaa anjovisfileet pituussuunnassa kahtia ja laita suikale silakkafileiden päälle.

  2. Taita silakka muotoonsa ja laita voideltuun uunivuokaan. Sekoita piparjuurikerman ainekset ja kaada silakoiden päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Nauti lämpimänä perunoiden kera tai kylmänä jouluaterian alkupalana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit