Anjovis-piparjuurisilakat

Anjovis-piparjuurisilakat maistuvat suolaisen nälkään.
  • 40 min.
  • 10 annosta
  • 175 kcal / annos

Ainekset

500 g
silakkafileitä
suolaa
1 tl
jauhettua maustepippuria
1/2 dl
hienonnettua tilliä
1
rasia anjovisfileitä
Piparjuurikerma:
2 dl
kuohukermaa
2 rkl
raastettua piparjuurta
suolaa
1 rkl
anjovislientä
vuoan voiteluun voita

Valmistusohjeet

  1. Levitä silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa, maustepippuria ja hienonnettua tilliä. Leikkaa anjovisfileet pituussuunnassa kahtia ja laita suikale silakkafileiden päälle.
  2. Taita silakka muotoonsa ja laita voideltuun uunivuokaan. Sekoita piparjuurikerman ainekset ja kaada silakoiden päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

    Nauti lämpimänä perunoiden kera tai kylmänä jouluaterian alkupalana.

Kommentit

    Näytä lisää