Häränlihaa Bulgogi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Häränlihaa Bulgogi

Häränliha tarjoillaan korealaisittain maustettuna.

4.1.2011 10:54
Määrä4
Valmistusaika30 min. & marinointumisaika 4 t.
Energia155 kcal

Ainekset

  • 400 g

    naudan ulkofileetä

  • MARINADI:

  • 5 rkl

    soijaa

  • 1 rkl

    seesamiöljyä

  • 2 rkl

    purjoa hienonnettuna

  • 1,5 dl

    vettä

  • 1

    valkosipulin kynsi hienonnettuna

  • 2 tl

    raastettua inkivääriä

  • 1 rkl

    seesaminsiemeniä

  • 1 rkl

    öljyä paistamiseen

  • LISÄKESALAATTI:

  • 1

    porkkana ohuina suikaleina

  • 1 pieni

    punasipuli suikaleina

  • rucolaa

  • paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Poista fileestä kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset ja laita lihaviipaleet marinadiin. Anna marinoitua neljä tuntia.

  2. Grillaa tai paista lihat kovalla lämmöllä nopeasti kummaltakin puolelta. Kiehauta loput marinadista pannulla ja käytä kastikkeena. Tarjoile grillattu liha lisäkesalaatin kera. Yhdistä lisäkkeen ainekset juuri ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit