Pizzataikina

Pizzataikinan tekeminen on helppoa!
  • 1,5 tuntia
  • 3 pellillistä

Ainekset

n.10,5 dl
vehnäjauhoja
2 pss
kuivahiivaa
2 tl
hienoa merisuolaa
4,5 dl
lämmintä vettä
4 rkl
extravirgin oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivahiiva ja suola vehnäjauhoihin. Kaada kulhoon lämmin vesi ja oliiviöljy. Vaivaa kimmoisaksi taikinaksi. Kun taikina irtoaa kulhon reunoilta, on se valmis.

    Anna taikinan kohota rauhassa lämpimässä paikassa noin tunti.
  2. Kauli kohonneesta taikinasta pieniä pizzoja tai tee kokonainen pellillinen. Tästä määrästä taikinaa tulee noin kolme pellillistä pizzaa, kun kaulit taikinan ohueksi.

Kommentit

    Näytä lisää