Pizzataikina - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pizzataikina

Pizzataikinan tekeminen on helppoa!

7.1.2011 10:13
Määrä3 pellillistä
Valmistusaika1,5 tuntia

Ainekset

  • n.10,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 pss

    kuivahiivaa

  • 2 tl

    hienoa merisuolaa

  • 4,5 dl

    lämmintä vettä

  • 4 rkl

    extravirgin oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kuivahiiva ja suola vehnäjauhoihin. Kaada kulhoon lämmin vesi ja oliiviöljy. Vaivaa kimmoisaksi taikinaksi. Kun taikina irtoaa kulhon reunoilta, on se valmis. Anna taikinan kohota rauhassa lämpimässä paikassa noin tunti.

  2. Kauli kohonneesta taikinasta pieniä pizzoja tai tee kokonainen pellillinen. Tästä määrästä taikinaa tulee noin kolme pellillistä pizzaa, kun kaulit taikinan ohueksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit