Tomaattikastike - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tomaattikastike

Käytä itse tehtyä tomaattikastiketta pizzoihin tai erilaisten ruokien pohjana.

7.1.2011 10:22
Valmistusaika45 min.

Ainekset

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    kuivattua basilikaa

  • 2 tl

    kuivattua oreganoa

  • 1 rkl

    öljyä

  • 0,5 dl

    tomaattipyreetä

  • 500 g

    laadukasta tomaattimurskaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 rkl

    tummaa balsamicoviinietikkaa

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipuli. Kuullota sitä mausteiden kanssa öljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska. Anna kiehua puolisen tuntia.

  2. Mitä pidemmän aikaa annat kastikkeen muhia, sitä parempaa siitä tulee. Lisää lopuksi kastikkeeseen sokeri, etikka, suola ja pippuri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit