Reseptit

Tomaattikastike

Käytä itse tehtyä tomaattikastiketta pizzoihin tai erilaisten ruokien pohjana.
  • 45 min.

Ainekset

2
valkosipulinkynttä
2 tl
kuivattua basilikaa
2 tl
kuivattua oreganoa
1 rkl
öljyä
0,5 dl
tomaattipyreetä
500 g
laadukasta tomaattimurskaa
1 rkl
sokeria
1 rkl
tummaa balsamicoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipuli. Kuullota sitä mausteiden kanssa öljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska. Anna kiehua puolisen tuntia.
  2. Mitä pidemmän aikaa annat kastikkeen muhia, sitä parempaa siitä tulee. Lisää lopuksi kastikkeeseen sokeri, etikka, suola ja pippuri.

Kommentit

    Näytä lisää