Pizza calzone - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pizza calzone

Pizza calzonen täytteenä on salamia, kinkkua ja mozzarellaa.

7.1.2011 10:31
Määrä1 hengen pizza
Valmistusaika30 min.

Ainekset

  • 1

    kourallinen pizzataikinaa (katso pizzapohjan ohje Ruokalasta hakusanalla pizzataikina)

  • 3 rkl

    tomaattikastiketta

  • n.8 siivua

    pikanttia salamia

  • 1

    mausteinen makkara

  • 2 siivua

    palvikinkkua

  • 4

    artisokansydäntä säilöttynä öljyyn

  • mozzarellaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen tai niin kuumaksi kuin uuni tulee. Kauli taikinasta pyöreä pizzapohja. Levitä tomaattimurskaa vain puolikkaalle osalle pohjaa. Hienonna salami, makkara ja kinkku. Levitä ne tomaattikastikkeen päälle. Lisää artisokat ja paloiteltu mozzarella.

  2. Taita toinen puolisko täytteiden päälle ja sulje reunat huolellisesti. Paista pizzaa 12-15 minuuttia, kunnes se on kauniin ruskea päältä. Anna jäähtyä vähän ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit