Pizza calzone

Pizza calzonen täytteenä on salamia, kinkkua ja mozzarellaa.
  • 30 min.
  • 1 hengen pizza

Ainekset

1
kourallinen pizzataikinaa (katso pizzapohjan ohje Ruokalasta hakusanalla pizzataikina)
3 rkl
tomaattikastiketta
n.8 siivua
pikanttia salamia
1
mausteinen makkara
2 siivua
palvikinkkua
4
artisokansydäntä säilöttynä öljyyn
mozzarellaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen tai niin kuumaksi kuin uuni tulee.

    Kauli taikinasta pyöreä pizzapohja. Levitä tomaattimurskaa vain puolikkaalle osalle pohjaa. Hienonna salami, makkara ja kinkku. Levitä ne tomaattikastikkeen päälle. Lisää artisokat ja paloiteltu mozzarella.
  2. Taita toinen puolisko täytteiden päälle ja sulje reunat huolellisesti. Paista pizzaa 12-15 minuuttia, kunnes se on kauniin ruskea päältä. Anna jäähtyä vähän ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää