Quattro stagione -pizza - Reseptit - Ilta-Sanomat

Quattro stagione -pizza

Quattro stagione -pizza jaetaan neljään osaan vuodenaikojen mukaan.

7.1.2011 11:06
Määrä1 pizza
Valmistusaika30 min kun taikina on valmiina

Ainekset

  • 1 kourallinen

    pizzataikinaa (Katso pizzataikinan resepti Ruokalasta hakusanalla pizzataikina tai pizzapohja)

  • 3 rkl

    tomaattikastiketta

  • 4

    artisokansydäntä säilöttynä öljyyn

  • n.10 kpl

    vihreää oliivia siivutettuna ilman kiviä

  • n.10 klp

    herkkusientä siivutettuna

  • 50 g

    kinkkua siivutettuna

  • halutessasi juustoraastetta tai mozzarellaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen tai niin kuumaksi kuin uuni tulee. Kauli taikinasta pyöreä pizzapohja. Levitä tomaattimurskaa pohjan päälle. Asettele täytteet neljään osaan pohjan päälle.

  2. Paista pizzaa 12-15 minuuttia, kunnes se on ruskistunut ja reunat ovat rapeita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit