Quattro stagione -pizza

Quattro stagione -pizza jaetaan neljään osaan vuodenaikojen mukaan.
  • 30 min kun taikina on valmiina
  • 1 pizza

Ainekset

1 kourallinen
pizzataikinaa (Katso pizzataikinan resepti Ruokalasta hakusanalla pizzataikina tai pizzapohja)
3 rkl
tomaattikastiketta
4
artisokansydäntä säilöttynä öljyyn
n.10 kpl
vihreää oliivia siivutettuna ilman kiviä
n.10 klp
herkkusientä siivutettuna
50 g
kinkkua siivutettuna
halutessasi juustoraastetta tai mozzarellaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen tai niin kuumaksi kuin uuni tulee. Kauli taikinasta pyöreä pizzapohja. Levitä tomaattimurskaa pohjan päälle. Asettele täytteet neljään osaan pohjan päälle.
  2. Paista pizzaa 12-15 minuuttia, kunnes se on ruskistunut ja reunat ovat rapeita.

Kommentit

    Näytä lisää