Rakott palacsinta - lettukakku

Lettukakku valmistuu helposti!
  • 2 tuntia
  • n.12 annosta
  • 327 kcal/annos

Ainekset

LETTUTAIKINA:
2
kananmunaa
1 dl
täysmaitoa
2,5 dl
isokuplaista kivennäisvettä
1,5 dl
appelsiinimehua
2,5 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
öljyä
0,5 tl
suolaa
1 tl
vaniljasokeria
tomusokeria
TÄYTE 1:
100 g
kuorimattomia manteleita hienonnettuna
1 dl
tomusokeria
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
TÄYTE 2:
200 g
aprikoosihilloa
TÄYTE 3:
200 g
kirsikkahilloa

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää puolet nesteistä ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää loput nesteistä, öljy, suola ja sokeri. Anna taikinan turvota vähintään tunnin.

    Paista isoja lettuja kuumalla pannulla molemmin puolin.
  2. Valmista mantelitäyte. Sekoita mantelirouhe, tomusokeri ja tuorejuusto keskenään.
  3. Nosta yksi lettu tarjoiluastian pohjalle. Levitä sen päälle mantelitäytettä. Nosta päälle toinen lettu ja levitä sen päälle aprikoosihilloa. Nosta sen päälle kolmas lettu ja levitä sen päälle kirsikkahilloa. Jatka, kunnes olet käyttänyt kaikki letut. Tomuta päälle tomusokeria ja tarjoile.

Kommentit

    Näytä lisää