Reseptit

Kana-mangopasta

Mango tuo raikkautta kanapastaan.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 430 kcal / annos

Ainekset

300 g
pastaa
2 rkl
öljyä
400 g
kananpojan sisäfileitä
suolaa
2 tl
curryä
1
mango kuutioina
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
hunajaa
2 dl
valmista kastikepohjaa pinnalle
2 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
2 rkl
parmesaanilastuja
tuoretta oreganoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

    Mausta sisäfileet suolalla ja currylla. Ruskista kevyesti kuumalla paistinpannulla öljyssä. Lisää loput aineet ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
  2. Nosta kananpojan sisäfileet leikkuulaudalle ja leikkaa viistosti puoliksi. Tarkista kastikkeen maku, sekoita pasta joukkoon ja annostele lautasille. Laita kananpojan rintapalat pastan päälle.
  3. Ripottele pinnalle pinjansiemenet, parmesaanilastut ja viimeistele oreganon oksilla.

Kommentit

    Näytä lisää