Reseptit
Kana-mangopasta

Kana-mangopasta
Mango tuo raikkautta kanapastaan.
- 40 min.
- 4 annosta
- 430 kcal / annos
Ainekset
- 300 g
- pastaa
- 2 rkl
- öljyä
- 400 g
- kananpojan sisäfileitä
- suolaa
- 2 tl
- curryä
- 1
- mango kuutioina
- 2 rkl
- sitruunamehua
- 2 tl
- hunajaa
- 2 dl
- valmista kastikepohjaa pinnalle
- 2 rkl
- paahdettuja pinjansiemeniä
- 2 rkl
- parmesaanilastuja
- tuoretta oreganoa
Valmistusohjeet
- Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Mausta sisäfileet suolalla ja currylla. Ruskista kevyesti kuumalla paistinpannulla öljyssä. Lisää loput aineet ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes liha on kypsää. - Nosta kananpojan sisäfileet leikkuulaudalle ja leikkaa viistosti puoliksi. Tarkista kastikkeen maku, sekoita pasta joukkoon ja annostele lautasille. Laita kananpojan rintapalat pastan päälle.
- Ripottele pinnalle pinjansiemenet, parmesaanilastut ja viimeistele oreganon oksilla.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää