Papupasta

Papupasta vie isommankin nälän.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 698 kcal / annos

Ainekset

300 g
pastaa
1 rkl
oliiviöljyä
1
punasipuli suikaleina
3
valkosipulia viipaleina
1 dl
vihreitä linssejä
0,5-1 tl
chiliä
1 tl
juustokuminaa
suolaa
1 dl
kasvislientä tai omenamehua
2 dl
soijakermaa
2 dl
kypsiä papuja
1 rkl
oliiviöljy
1
pieni keskurpitsa viipaleina

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele linssit ja liota hetki. Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää siivilöidyt linssit sekä mausteet ja anna kiehua hetki.
  2. Sekoita joukkoon omenamehu tai vesi, kerma ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä. Lisää kikherneet, tarkista maku ja anna kiehahtaa hetki.
  3. Paista kesäkurpitsaviipaleet kuumalla pannulla öljyssä.
    Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja annostele lautasille. Laita kesäkurpitsaviipaleet lautasille ja nauti.

Kommentit

    Näytä lisää