Punainen sipulikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Punainen sipulikeitto

Viimeistele sipulikeitto raastetulla parmesaanijuustolla.

27.1.2011 10:02
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t. ja 10 min.
Energia120 kcal/ annos

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 4

    punasipulia suikaleina

  • 3

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 3 tl

    Provencale-yrttimausteseosta

  • vastajauhettua mustapippuria

  • suolaa

  • 1 rkl

    sokeria

  • 8 dl

    tomaattimehua

  • 4 dl

    vettä

  • PINNALLE:

  • 0,5 dl

    parmesaaniraastetta

  • 0,5 dl

    hienonnettua persiljaa tai vesikrassia

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

  2. Lisää tomaattimehu, vesi ja jatka hauduttamista miedolla lämmöllä 30 minuuttia.

  3. Annostele lautasille tai kulhoihin ja viimeistele parmesaaniraasteella sekä yrteillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit