Punainen sipulikeitto

Viimeistele sipulikeitto raastetulla parmesaanijuustolla.
  • 1 t. ja 10 min.
  • 4 annosta
  • 120 kcal/ annos

Ainekset

2 rkl
öljyä
4
punasipulia suikaleina
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 tl
Provencale-yrttimausteseosta
vastajauhettua mustapippuria
suolaa
1 rkl
sokeria
8 dl
tomaattimehua
4 dl
vettä
PINNALLE:
0,5 dl
parmesaaniraastetta
0,5 dl
hienonnettua persiljaa tai vesikrassia

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
  2. Lisää tomaattimehu, vesi ja jatka hauduttamista miedolla lämmöllä 30 minuuttia.

  3. Annostele lautasille tai kulhoihin ja viimeistele parmesaaniraasteella sekä yrteillä.

Kommentit

    Näytä lisää