Sipulinen lihapata

Olut tuo sipuliseen lihapataan syvyyttä.
  • 2 tuntia ja 40 min.
  • 4
  • 270 kcal / annos

Ainekset

700 g
karjalanpaistilihoja
3 rkl
öljyä
5
punasipulia lohkoina
20
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pullo
olutta
1 rkl
sokeria
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
2 tl
kuminaa
PINNALLE:
0,5 dl
hienonnettua rucolaa tai persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Ota lihapalat huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Kuumenna öljy uunipadassa ja ruskista lihat.

    Lisää sekaan sipulit ja valkosipulit. Anna hautua hetki. Lisää olut ja mausteet.
  2. Anna hautua 155 asteisessa uunissa pari tuntia kunnes liha on mureaa. Nauti kasvisten, riisin tai perunoiden kera.

Kommentit

    Näytä lisää