
Sieniseljanka
- 45 min
- 4 annosta
- 159 kcal / annos
Ainekset
- 1,5 l
- vettä
- 2
- laakerinlehteä
- pippuria
- 40 g
- kuivattua herkkutattia
- 2 rkl
- voita
- 2
- sipulia hienonnettuna
- 200 g
- pieneksi silputtua kaalia
- 200 g
- juuripersiljaa pieninä kuutioina
- 100 g
- pala juuriselleriä kuutioina
- 150 g
- suolasieniä hienonnettuna (kertaan keitettynä, että suurin suolaisuus lähtee pois)
- 12
- oliivia
- 200 g
- hapankaalia
- suolaa maun mukaan
- lisäksi:
- 1/2 dl
- smetanaa
Valmistusohjeet
- Kuumenna vesi, laakerinlehdet ja pippurit kiehuvaksi.
Lisää tatit ja keitä kunnes ne pehmenevät.
- Kuullota sillä aikaa pannulla voissa sipulia, kaalia, kuutioitua juuripersiljaa ja juuriselleriä.
Nosta tatit reikäkauhalla nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Nosta hienonnetut tatit kuumaan liemeen yhdessä kuullotettujen vihannesten kanssa.
- Lisää joukkoon suolasienisilppu, kivettömät oliivit ja hapankaali.
Kuumenna ja lisää mausteita maun mukaan. Tarjoile
kuumana smetanan kanssa.
Kommentit
Näytä lisää