Reseptit

Sieniseljanka

Nokare smetanaa täydentää sieniseljangan makua.
  • 45 min
  • 4 annosta
  • 159 kcal / annos

Ainekset

1,5 l
vettä
2
laakerinlehteä
pippuria
40 g
kuivattua herkkutattia
2 rkl
voita
2
sipulia hienonnettuna
200 g
pieneksi silputtua kaalia
200 g
juuripersiljaa pieninä kuutioina
100 g
pala juuriselleriä kuutioina
150 g
suolasieniä hienonnettuna (kertaan keitettynä, että suurin suolaisuus lähtee pois)
12
oliivia
200 g
hapankaalia
suolaa maun mukaan
lisäksi:
1/2 dl
smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi, laakerinlehdet ja pippurit kiehuvaksi.

    Lisää tatit ja keitä kunnes ne pehmenevät.

  2. Kuullota sillä aikaa pannulla voissa sipulia, kaalia, kuutioitua juuripersiljaa ja juuriselleriä.

    Nosta tatit reikäkauhalla nesteestä leikkuulaudalle ja hienonna. Nosta hienonnetut tatit kuumaan liemeen yhdessä kuullotettujen vihannesten kanssa.

  3. Lisää joukkoon suolasienisilppu, kivettömät oliivit ja hapankaali.

    Kuumenna ja lisää mausteita maun mukaan. Tarjoile
    kuumana smetanan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää