Hedelmäsalaatti

Tähän salaattiin käyvät mitkä tahansa kypsät hedelmät.
  • 1 t ja maustumiseen 30 min.
  • 4 annosta
  • 150 kcal / annos

Ainekset

pala hunajamelonia
1
persimon (tunnetaan myös nimellä kaki tai sharon)
2 dl
siemenettömiä viinirypäleitä
1
banaani
Vinkki! voit käyttää tähän kaikenlaisia kypsiä hedelmiä.
Marinadi:
1 dl
vettä
1 dl
sokeria
1
limetin raastettu kuori ja mehu
1/2
ruukkua minttua hienonnettuna
Koristeluun:
3 rkl
limetinmehua
2 rkl
sokeria
mintunlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin marinadi. Keitä vettä ja sokeria, kunnes niistä muodostuu sakea liemi. Jäähdytä liemi. Paloittele hedelmät ja puolita rypäleet.

  2. Mausta jäähtynyt liemi limetin raastetulla kuorella, mehulla
    ja hienonnetulla mintulla.

    Sekoita marinadi hedelmien joukkoon ja anna maustua kylmässä puoli tuntia.
  3. Koristele annosmaljat sokerireunuksella. Laita mehu teevadille ja kasta siinä annosmaljan reunat. Kasta seuraavaksi sokeriin, näin saat lasiin kauniin sokerireunuksen.

    Annostele salaatti maljoihin ja koristele mintun oksilla.

Kommentit

    Näytä lisää