Karjalanpaisti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti haudutetaan uunissa herkullisen mureaksi. Tarjoa lihapataa perunamuusin ja suolakurkkujen kanssa.

7.2.2011 10:09
Määrä4 annosta
Valmistusaikavähintään 3 tuntia
Energia448 kcal / annos

Ainekset

  • n. 1 kg

    karjalanpaistilihoja: nautaa, sikaa ja lammasta

  • (Suosi luullisia ruhonosia, niistä tulee maukkaampi liemi)

  • suolaa ja pippuria

  • 4

    lohkottua sipulia

  • vettä tai mietoa lihalientä

  • Tarjolle perunamuusia ja suolakurkkuja

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Paloittele lihat ja asettele ne kerroksittain sipulien ja mausteiden kanssa pataan. Voit halutessasi ruskistaa lihapalat voissa pannulla tai paahtaa kuumassa uunissa ruskeiksi ennen pataan lisäämistä. Kaada päälle vettä tai lihalientä niin paljon, että lihat peittyvät.

  2. Paista noin tunti tässä lämmössä ja alenna lämpöä 140 asteeseen. Anna padan hautua rauhassa noin neljä tuntia tai tiputa lämpö 90 asteeseen ja pidä pataa uunissa yön yli. Tarjoile perunamuusin ja suolakurkkujen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit