Hanna-tädin pikkuleivät

Hanna-tädin pikkuleivissä on kaunis pinta.
  • n. 2 t
  • noin 100 pikkuleipää

Ainekset

3 dl
sokeria
1 1/2 dl
kermaa (tuoretta tai hapanta)
1
kananmuna
1 1/2 dl
sulatettua, jäähdytettyä voita
1 tl
ruokasoodaa
3 dl
perunajauhoja
5 dl
puolikarkeita vehnäjauhoja

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sokeri, kerma, muna sekä sulatettu, jäähdytetty voi
    keskenään. Lisää kuivat aineet ja sekoita taikinaksi.
  2. Muotoile taikinasta pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperille pellille. Jätä jokaisen pikkuleivän väliin vähän tilaa, sillä ne kasvavat uunissa vähän.
  3. Paista 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia kullanruskeiksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää