Punaviinikastike

Punaviinikastike on herkullinen lisuke vaikka paistetulle pihville.

14.2.2011 16:30
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia85 kcal / annos

Ainekset

  • 3 dl

    punaviiniä (esim. samaa kuin tarjoat annoksen kanssa, jos teet liharuokaa)

  • 3 dl

    lihalientä (itse tehtyä, kts. resepti alta)

  • 2 rkl

    tummaa balsamiviinietikkaa

  • 1 rkl

    siirappia

  • 6

    mustapippuria

  • 4

    oksaa tuoretta timjamia

  • 4

    oksaa tuoretta rosmariinia

  • 1

    laakerinlehti

  • 2

    salottisipulia pilkottuna

  • 1

    porkkana pilkottuna

  • 2 rkl

    vehnäjauhoja

  • 25 g

    voita kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Kaada viini, lihaliemi, tumma balsamico ja siirappi kattilaan. Lisää mausteet, pilkottu sipuli ja porkkana. Anna kiehua hiljaa poreillen 30 minuuttia.

  2. Siivilöi liemi. Sekoita jauhot pieneen viini- tai vesitilkkaan ja kaada seos liemeen koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää voinokareet voimakkaasti vatkaten joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit