Perunaletut ja poromousse - Reseptit - Ilta-Sanomat

Perunaletut ja poromousse

Perunaletut poromoussella on mainio alkupala.

17.2.2011 9:23
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia455 kcal / annos

Ainekset

  • 5

    pientä jauhoista perunaa kuorittuna

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 1

    muna

  • 2 rkl

    vehnäjauhoa

  • <b>Paistamiseen:</b>

  • voita ja öljyä

  • <b>Koristeluun:</b>

  • timjamin oksia

  • <b>Poromousse:</b>

  • 150 g

    ranskankermaa

  • 1 dl

    n. 50 g kylmäsavuporonpaistia pieninä kuutioina

  • 2 tl

    raastettua piparjuurta

  • 2 rkl

    persiljaa hienonnettuna

  • suolaa

  • ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat pehmeiksi suolavedessä. Kaada vesi pois, soseuta perunat. Lisää mausteet, muna ja vehnäjauhot. Paista letut voin ja öljyn seoksessa. Lusikoi taikinaa pannulle, tasoita ja paista kullanruskeiksi molemmin puolin.

  2. Valmista poromousse sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Muotoile mousse kahdella lusikalla munanmuotoisiksi pallukoiksi. Nosta pallukat lettujen päälle. Koristele timjaminoksilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit