Reseptit

Vispipuuro

Vispipuuro on ihanan kuohkeaa.
  • 1 t 30 min.
  • 6 annosta
  • 145 kcal / annos

Ainekset

8 dl
vettä
4 dl
pakastemarjoja
1/2 dl
sokeria
ripaus suolaa
1 1/4 dl
mannasuurimoita

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi ja marjat. Anna kiehua noin 15 minuuttia. Mausta sokerilla ja suolalla. Tarkista maku.

    Siivilöi halutessasi liemestä marjankuoret pois. Ne voi jättää puuroon, mutta puurosta ei tule silloin aivan yhtä sileää vaahtoa kuin ilman kuoria.
  2. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen. Anna kypsyä hiljalleen 10 minuuttia välillä sekoittaen.

    Anna puuron jäähtyä. Vatkaa sen jälkeen puuro kuohkeaksi
    vaahdoksi sähkövatkaimella tai yleiskoneessa. Puuron voi
    syödä myös ilman vatkaamista lämpimänä tai kylmänä maidon
    kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää