Juures-papukeitto

Pavut tuovat juureskeittoon ruokaisuutta.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 170 kcal / annos

Ainekset

2 rkl
öljyä
2
porkkanaa kuutioina
1
pieni lanttu tai nauris kuutioina
pieni pala selleriä kuutioina
pieni pala palsternakkaa kuutioina
1/2 tl
chiliä
2 tl
procencale-yrttiseosta
suolaa
1 l
kasvislientä
1
laakerinlehti
2 dl
kypsiä papuja (säilyke tai itse liotettuja ja keitettyjä)
1 dl
hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota kasvikset, chili ja yrttiseos öljyssä kattilassa.

    Mausta suolalla. Kuullota vielä hetki. Lisää kasvisliemi ja
    mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Lisää
    joukkoon pavut. Tarkista maku.

  2. Sekoita joukkoon persilja juuri ennen tarjoilua. Nauti smetanan tai turkkilaisen jogurtin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää