Juures-papukeitto

Pavut tuovat juureskeittoon ruokaisuutta.

7.3.2011 9:14
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia170 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2

    porkkanaa kuutioina

  • 1

    pieni lanttu tai nauris kuutioina

  • pieni pala selleriä kuutioina

  • pieni pala palsternakkaa kuutioina

  • 1/2 tl

    chiliä

  • 2 tl

    procencale-yrttiseosta

  • suolaa

  • 1 l

    kasvislientä

  • 1

    laakerinlehti

  • 2 dl

    kypsiä papuja (säilyke tai itse liotettuja ja keitettyjä)

  • 1 dl

    hienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuullota kasvikset, chili ja yrttiseos öljyssä kattilassa. Mausta suolalla. Kuullota vielä hetki. Lisää kasvisliemi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Lisää joukkoon pavut. Tarkista maku.

  2. Sekoita joukkoon persilja juuri ennen tarjoilua. Nauti smetanan tai turkkilaisen jogurtin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit