Ohrainen pannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ohrainen pannukakku

Ohrainen pannukakku maistuu hillon kera.

8.3.2011 13:00
Määrä12 annosta
Valmistusaika30 minuuttia
Energia163 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    voita tai muuta rasvaa

  • 4

    kananmunaa

  • 5 dl

    maitoa

  • 3 dl

    valmiiksi keitettyä ohrapuuroa

  • 1/2 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    sokeria

  • 1 rkl

    kardemummaa

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

Valmistusohjeet

  1. Voitele pellille levitetty leivinpaperi. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat kevyesti, lisää muut ainekset ja anna turvota hetken. Kaada taikina pellille.

  2. Paista 225- asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna vähän jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi. Tarjoile hillon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit