Makkara-perunapannu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkara-perunapannu

Makkara-perunapannu on oikeaa äijäruokaa.

16.3.2011 9:17
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia440 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    kananmunaa

  • 70 g

    pekonia kuutioina

  • 1

    punasipulia hienonnettuna

  • 10-12

    kypsää perunaa lohkoina

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 1 rkl

    öljyä

  • 1

    pussi 300 g prinssi-ryynimakkaroita

  • 1 pkt

    230 g bratwursteja

  • pinnalle:

  • hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Keitä kananmunat kypsiksi ja anna niiden vähän jäähtyä. Laita pekonikuutiot kylmälle, kuivalle pannulle ja anna ruskistua. Siirrä pekoni pois pannulta. Jätä pekonin rasvaa pannulle, ruskista siinä sipuli ja perunat.

  2. Sekoita perunasipuliseokseen paistettu pekoni, mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista makkarat.

  3. Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. Kokoa annos lautasille ja ripottele päälle ruohosipulia. Nauti kylmän oluen kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit