Makkara-perunapannu

Makkara-perunapannu on oikeaa äijäruokaa.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 440 kcal / annos

Ainekset

4
kananmunaa
70 g
pekonia kuutioina
1
punasipulia hienonnettuna
10-12
kypsää perunaa lohkoina
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1 rkl
öljyä
1
pussi 300 g prinssi-ryynimakkaroita
1 pkt
230 g bratwursteja
pinnalle:
hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Keitä kananmunat kypsiksi ja anna niiden vähän jäähtyä.

    Laita pekonikuutiot kylmälle, kuivalle pannulle ja anna ruskistua. Siirrä pekoni pois pannulta. Jätä pekonin rasvaa pannulle, ruskista siinä sipuli ja perunat.
  2. Sekoita perunasipuliseokseen paistettu pekoni, mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljyä pannulla ja ruskista makkarat.
  3. Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. Kokoa annos lautasille ja ripottele päälle ruohosipulia. Nauti kylmän oluen kera.

Kommentit

    Näytä lisää