Siskonmakkarapasta

Kokeile siskonmakkaraa italialaisittain. Mamma mia mikä pasta!

16.3.2011 9:21
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia617 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    spagettia

  • 2 rkl

    öljyä

  • 400 g

    siskonmakkaroita

  • 1

    punasipuli suikaleina

  • 1

    paprika kuutioina

  • suolaa

  • ripaus chiliä

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • pinnalle:

  • 4 rkl

    parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy pannulla. Purista siskonmakkaroista peukalonpään kokoisia palloja pannulle ja ruskista ne kauniin värisiksi.

  2. Lisää sipuli, paprika sekä mausteet. Anna raaka-aineiden hieman pehmetä pannulla. Lisää kerma pannulle. Keitä kastiketta, kunnes seos sakenee.

  3. Tarkista maku. Asettele pasta lautasille ja lusikoi kastiketta päälle. Ripottele parmesaanijuustoa pinnalle ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit