Tagliatelle kauraisella broilerikastikkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tagliatelle kauraisella broilerikastikkeella

Kaurakermasta ja broilerista syntyy herkullinen kastike pastalle.

22.3.2011 11:19
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min.

Ainekset

  • 400 g

    luomunauhamakaronia tai tuorepastaa

  • vettä keittämiseen

  • 2 dl

    kaurakermaa

  • 200 g

    mustaleimaista emmentaljuustoa raastettuna

  • 3 rkl

    punaista pestokastiketta

  • 400 g

    broilerisuikaleita (maustamattomia)

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

  • 1

    punainen paprika suikaleina

  • 250 g

    tuoreita herkkusieniä ohuina viipaleina

  • koristeeksi tuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Keitä nauhamakaroni väljässä vedessä ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta. Kuumenna kaurakerma kasarissa ja lisää raastettu juusto. Sekoita kunnes juusto on sulanut ja lisää punainen pestokastike.

  2. Paista broilerisuikaleet kevyesti kuumassa kasarissa tai korkeareunaisella paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää paprikat ja herkkusienet, paista hetki.

  3. Nosta nauhapasta pannulle ja lisää kuuma kastike. Sekoita nostelemalla ja kiehauta. Annostele pasta lautasille keoksi ja koristele esim. hienonnetulla basilikalla tai basilikan lehdillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit