Reseptit

Tagliatelle kauraisella broilerikastikkeella

Kaurakermasta ja broilerista syntyy herkullinen kastike pastalle.
  • 30 min.
  • 4 annosta

Ainekset

400 g
luomunauhamakaronia tai tuorepastaa
vettä keittämiseen
2 dl
kaurakermaa
200 g
mustaleimaista emmentaljuustoa raastettuna
3 rkl
punaista pestokastiketta
400 g
broilerisuikaleita (maustamattomia)
1/2 dl
oliiviöljyä
1
punainen paprika suikaleina
250 g
tuoreita herkkusieniä ohuina viipaleina
koristeeksi tuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Keitä nauhamakaroni väljässä vedessä ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta.

    Kuumenna kaurakerma kasarissa ja lisää raastettu juusto. Sekoita kunnes juusto on sulanut ja lisää punainen pestokastike.
  2. Paista broilerisuikaleet kevyesti kuumassa kasarissa tai korkeareunaisella paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää paprikat ja herkkusienet, paista hetki.
  3. Nosta nauhapasta pannulle ja lisää kuuma kastike. Sekoita nostelemalla ja kiehauta. Annostele pasta lautasille keoksi ja koristele esim. hienonnetulla basilikalla tai basilikan lehdillä.

Kommentit

    Näytä lisää