Yrttiohratto

Pirteä punajuuri värjää yrttiohraton upean väriseksi.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 430 kcal / annos

Ainekset

½ dl
öljyä
300 g
punajuurta kuutioina
1
sipuli hienonnettuna
3 dl
täysjyväohraa (Torino)
2 dl
kasvislientä tai vettä
2 dl
kuohukermaa tai soijakermaa
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
1 dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta salviaa hienonnettuna
1 rkl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 dl
parmesaanijuustoa lastuina

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä punajuuret ja sipuli. Sekoita joukkoon
    täysjyväohra.

    Lisää vesi tai kasvisliemi, kerma ja mausteet. Anna hautua
    kannen alla 8 minuuttia. Tarkista maku.
  2. Lisää yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle
    parmesaania.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit