Broilerin jauhelihapihvit ja nuudelisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Broilerin jauhelihapihvit ja nuudelisalaatti

Voit tarjoilla broilerin jauhelihapihvit lämpiminä kylmän nuudelisalaatin kanssa.

4.4.2011 8:57
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min.
Energia350 kcal / annos

Ainekset

  • <b>Pihvit:</b>

  • 400 g

    broilerin jauhelihaa

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 1 tl

    limetin kuorta

  • 1 rkl

    punaista thaimaalaista currytahnaa

  • suolaa

  • öljyä paistamiseen

  • <b>Salaatti:</b>

  • 150-200 g

    riisinuudeleita

  • 1

    punainen paprika

  • 50 g

    valkoretikkaa

  • 1

    porkkana

  • ½

    kurkku

  • ½

    kesäkurpitsa

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • <b>Kastike:</b>

  • ½

    punainen chili

  • ½

    vihreä chili

  • pala tuoretta inkivääriä

  • limetinkuorta

  • limetinmehua

  • suolaa

  • 1 rkl

    seesamiöljyä

  • 1 rkl

    thaimaalaista kalakastiketta

  • 1 rkl

    makeaa chilikastiketta

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 1 dl

    paahdettuja ja kuorittuja maapähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhelihan joukkoon muut ainekset. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla öljyssä. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Suikaloi kaikki kasvikset.

  2. Kuumenna vokkipannu ja kaksi ruokalusikallista rypsiöljyä. Lisää kasvikset vähitellen kypsymisjärjestyksessä ja pyörittele niitä pannulla hetki, niin että niihin jää vielä suutuntumaa. Lisää viimeiseksi joukkoon tomaatit paloiteltuina. Anna kasvisten jäähtyä hetki ja yhdistä ne nuudelien kanssa kulhossa.

  3. Valmista kastike huhmareessa sekoittamalla kaikki ainekset tahnaksi. Sekoita kastike nuudelien ja kasvisten kanssa. Tarjoile paistettujen pihvien kanssa. Koristele maapähkinöillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit