Broilerin jauhelihapihvit ja nuudelisalaatti

Voit tarjoilla broilerin jauhelihapihvit lämpiminä kylmän nuudelisalaatin kanssa.
  • 30 min.
  • 4 annosta
  • 350 kcal / annos

Ainekset

Pihvit:
400 g
broilerin jauhelihaa
1 rkl
raastettua inkivääriä
1 tl
limetin kuorta
1 rkl
punaista thaimaalaista currytahnaa
suolaa
öljyä paistamiseen
Salaatti:
150-200 g
riisinuudeleita
1
punainen paprika
50 g
valkoretikkaa
1
porkkana
½
kurkku
½
kesäkurpitsa
250 g
kirsikkatomaatteja
Kastike:
½
punainen chili
½
vihreä chili
pala tuoretta inkivääriä
limetinkuorta
limetinmehua
suolaa
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
thaimaalaista kalakastiketta
1 rkl
makeaa chilikastiketta
Lisäksi:
1 dl
paahdettuja ja kuorittuja maapähkinöitä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhelihan joukkoon muut ainekset. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla öljyssä.

    Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

    Suikaloi kaikki kasvikset.
  2. Kuumenna vokkipannu ja kaksi ruokalusikallista rypsiöljyä.
    Lisää kasvikset vähitellen kypsymisjärjestyksessä ja
    pyörittele niitä pannulla hetki, niin että niihin jää vielä suutuntumaa. Lisää viimeiseksi joukkoon tomaatit paloiteltuina.

    Anna kasvisten jäähtyä hetki ja yhdistä ne nuudelien
    kanssa kulhossa.
  3. Valmista kastike huhmareessa sekoittamalla kaikki ainekset tahnaksi.

    Sekoita kastike nuudelien ja kasvisten kanssa. Tarjoile
    paistettujen pihvien kanssa. Koristele maapähkinöillä.

Kommentit

    Näytä lisää