Maissivanukas

vaikka pääsiäiseksi.
  • 30 min. + hyytymisaika
  • 4 annosta
  • 280 kcal / annos

Ainekset

5 dl
kookosmaitoa
1 rkl
hunajaa
1 dl
polentaa eli maissimannaryynejä
1
sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 tl
vaniljasokeria
Lisäke:
2 dl
siemenettömiä viinirypäleitä
2
appelsiinia
1 rkl
hunajaa
Koristeluun:
mintunoksia

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta kookosmaito ja hunaja. Sekoita joukkoon
    maissimannaryynit. Anna kiehua koko ajan sekoittaen, noin 8 minuuttia. Lisää sitruunan mehu, raastettu kuori ja vaniljasokeri.
  2. Laita vanukas neljään kelmulla vuorattuun pieneen vuokaan tai kahvikuppiin. Laita astiat hyytymään kylmään neljäksi tunniksi.
  3. Puolita viinirypäleet ja leikkaa appelsiinit nahattomiksi
    lohkoiksi. Asettele hedelmät keskelle lautasta. Kumoa
    vanukkaat lautasille ja valuta hunajaa päälle. Koristele mintunoksilla.

Kommentit

    Näytä lisää