Kaurapasta

Kaurakermasta syntyy maidoton kastike pastalle.
  • 15 min.
  • 4 annosta
  • 464 kcal / annos

Ainekset

400 g
kaurapastaa
300 g
kylmäsavulohta
1
punasipuli
1 rkl
öljyä
2-3 dl
kaurakermaa
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
sitruunan raastettua kuorta
½
punaista paprikaa suikaleina
½
keltaista paprikaa suikaleina

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike.

    Hienonna kylmäsavulohisiivut. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä hetki. Lisää kaurakerma, sitruunamehu, sitruunan kuori ja paprikasiivut. Anna kiehahtaa. Lisää hienonnettu lohi. Kuumenna. Tarjoile heti pastan kanssa.
  2. Jos haluat, että paprika on aivan pehmeää ja kypsää, voit kypsentää suikaleet nopeasti mikrossa ennen kastikkeeseen lisäämistä.

Kommentit

    Näytä lisää