Maitosuklaakakku

Maitosuklaakakku on kruunaa kahvipöydän tarjoilut.
  • n. 8 annosta

Ainekset

200 g
Carneval-keksejä
75 g
voita ja margariinia sulatettuna
1 dl
vadelmasosetta
Täyte
4 dl
kuohukermaa
200 g
Marabou-maitosuklaata
200 g
maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
Koristeluun
Carneval-keksejä
marjoja

Valmistusohjeet

  1. Murskaa keksit jauhelmaksi ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (sekä pohja että reunat, reunan ympärille kannattaa leikata sopivan kokoinen suikale, jonka reunat voi kiinnittää esim. klemmarilla).
  2. Painele seos vuoan pohjalle ja levitä päälle vadelmasose (jos teet soseen itse esim. pakastemarjoista, valuta niistä ensin lävikössä liika neste pois).
  3. Sulata suklaa vesihauteessa. Jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele joukkoon tuorejuusto. Lisää sulatettu ja jäähtynyt suklaa, sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada täyte keksipohjan päälle ja peitä vuoka kelmulla. Nosta kakku pakastimeen ja anna tekeytyä yön yli.

    Nosta kakku jääkaappiin muutama tunti ennen tarjoilua. Koristele valmis kakku juuri ennen tarjoilua Carneval-kekseillä ja tuoreilla marjoilla.
  5. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää