Persikka Trifle

Persikka Triflessä on mukana rapeita suklaakeksejä.
  • 4 annosta

Ainekset

2 dl
vispikermaa
200 g
maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
100 g
Marabou tummaa suklaata
1 rkl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
12 kpl
Jyväshyvä Suklaapisara -keksejä
4
säilykepersikan puolikasta tai tuoreita persikanpaloja
Koristeluun
50 g
Marabou tummaa suklaata
4 kpl
Jyväshyvä Suklaapisara -keksejä

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaa varovasti vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Anna sen jäähtyä kädenlämpöiseksi.

    Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta fariinisokerilla ja vaniljasokerilla.
  2. Jaa kerma-tuorejuustovaahto kahteen osaan. Sekoita toisen joukkoon sulatettu tumma suklaa. Rouhi toiseen vaahtoon 8 kpl keksejä.

    Murusta loput keksit. Pilko persikka pieniksi kuutioiksi.
  3. Rakenna annokset kerroksittain läpinäkyviin jälkiruokakulhoihin siten, että laitat vuorotellen vaaleaa ja tummaa täytettä, sekä väleihin keksinmuruja ja persikanpaloja. Koristele suklaalastuilla ja kekseillä.


    VINKKI: Voit halutessasi korvata osan tuorejuustosta rahkalla.
  4. Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää