Mango-vaniljapannacotta

Mango-vaniljapannacotta on helppo jälkiruoka.
  • 5-10 annosta

Ainekset

5 dl
kuohukermaa
1 dl
hyytelösokeri multia
1 tl
vaniljasokeria
1 prk
säilykemangoa valutettuna (425/230g)
1 dl
vettä
2 dl
hyytelösokeri multia
Lu Muro-keksejä

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kuohukerma, hyytelösokeri multi ja vaniljasokeri kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua puoli minuuttia.

    Nosta sivuun ja anna jäähtyä muutaman minuutin ajan. Kaada liemi annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  2. Valuta säilykemango ja soseuta mangoviipaleet sauvasekoittimella hienoksi.

    Laita mangosose, vesi ja hyytelösokeri multi kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä puoli minuuttia. Nosta sivuun ja anna jäähtyä muutaman minuutin ajan.
  3. Jaa mangoseos annosten pinnalle ja nosta hetkeksi jääkaappiin hyytymään. Paina Muro-keksi kevyesti hyytelön läpi ja nosta iloisen väriset ja herkulliset annokset tarjolle.


    Tämä resepti on toteutettu yhteistyökumppanin kanssa. Lisää reseptejä osoitteesta www.keksihylly.fi.

Kommentit

    Näytä lisää