Reseptit
Raikas hedelmärahka

Raikas hedelmärahka
Pääsiäisen jälkiruoka sisältää runsaasti erilaisia hedelmiä. Koristele hedelmärahka pienillä suklaamunilla tai pääsiäiskaramelleilla.
- 15 min.
- 4 annosta
- 200 kcal / annos
Ainekset
- 410 g
- purkki persikkaviipaleita sokeriliemessä
- 2 dl
- vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 250 g
- maitorahkaa
- 4 rkl
- hunajaa
- ½ dl
- keltaisia sultanarusinoita
- 100 g
- valkosuklaalla kuorrutettuja pähkinöitä
- Koristeeksi:
- kiivihedelmiä
- ananaskirsikoita
- muutama persikansiivu
- suklaisia pääsiäismunia
- sitruunamelissan lehtiä
Valmistusohjeet
- Siivilöi persikat liemestä. Säästä muutama kokonainen siivu koristeluun ja kuutioi loput.
Vaahdota vaniljakastike ja sekoita se maitorahkaan. Lisää joukkoon hunaja. - Hienonna veitsellä rusinat ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Lisää ne ja persikkakuutiot rahkaseokseen.
Lusikoi tarjoilumaljoihin. Koristele hedelmillä ja suklaisilla
pääsiäismunilla.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää