Raikas hedelmärahka

Pääsiäisen jälkiruoka sisältää runsaasti erilaisia hedelmiä. Koristele hedelmärahka pienillä suklaamunilla tai pääsiäiskaramelleilla.
  • 15 min.
  • 4 annosta
  • 200 kcal / annos

Ainekset

410 g
purkki persikkaviipaleita sokeriliemessä
2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250 g
maitorahkaa
4 rkl
hunajaa
½ dl
keltaisia sultanarusinoita
100 g
valkosuklaalla kuorrutettuja pähkinöitä
Koristeeksi:
kiivihedelmiä
ananaskirsikoita
muutama persikansiivu
suklaisia pääsiäismunia
sitruunamelissan lehtiä

Valmistusohjeet

  1. Siivilöi persikat liemestä. Säästä muutama kokonainen siivu koristeluun ja kuutioi loput.

    Vaahdota vaniljakastike ja sekoita se maitorahkaan. Lisää joukkoon hunaja.
  2. Hienonna veitsellä rusinat ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Lisää ne ja persikkakuutiot rahkaseokseen.

    Lusikoi tarjoilumaljoihin. Koristele hedelmillä ja suklaisilla
    pääsiäismunilla.

Kommentit

    Näytä lisää