Mangolla maustettua kananpoikaa

Mango tekee pääsiäisbroilerista eksoottisen.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 425 kcal / annos

Ainekset

Broileri:
öljyä paistamiseen
600 g
kananpojan sisäfileitä
1
tuore mango kuutioina
1
sipuli hienonnettuna
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl
öljyä
1-2 rkl
currytahnaa
4 dl
kookosmaitoa
2 tl
hunajaa
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
makeaa soijakastiketta
Kasvislisuke:
2 rkl
öljyä
2 tl
currytahnaa
2
porkkanaa kuutioina
2 dl
purjoa hienonnettuna
2 dl
esikypsennettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
½ dl
hienonnettua persilijaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kasarissa. Ruskista fileet, lisää loppuvaiheessa
    mangokuutiot, sipulit, inkivääri ja currytahna. Jatka
    paistamista muutama minuutti. Lisää kookosmaito, hunaja ja
    soijakastike.
  2. Hauduta ilman kantta 20 minuuttia, kunnes kastike on hieman saostunut. Tarkista maku, lisää soijakastiketta tarvittaessa.
  3. Valmista kasvislisuke. Kuullota öljyssä currytahna, porkkanat ja purjo. Lisää ohrasuurimot, kasvisliemi ja mausteet. Hauduta kannen alla kypsäksi. Esikypsennetyt ohrasuurimot kypsyvät noin 30 minuutissa.

    Tarkista maku. Lisää persilja juuri ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää